Valaisimet syksy 2013

Koonnut Mira Halonen Kuvat valmistajilta

Hyvä ulkovalaisin luo viihtyvyyttä, turvallisuutta ja tehokkuutta, kun voit nauttia ulkotilastasi ja puuhastella pihalla pitkään. Se on myös taloudellinen, kaunis ja luotettava. Tämän syksyn valikoimissa on usea kaikilla näillä ominaisuuksilla varustettu valaisin. Mielenkiintoisimmat ovat monikäyttöisiä ja siirreltäviä, ja upeimmat tulokkaat löytyvät jalkalampuista. Muotoilussa voi nähdä vaikutteita 70- ja 80-lukujen taitteesta.

valaisin_6

Dome -valaisin, Royal Botania on lasia ja alumiinia. Sen korkeus on 1,1 m. Lyhtymäisessä pöytäversiossa lisäksi puinen kantokahva, josta valaisinta on helppo siirrellä. Alkaen 840 €, www.daresso.fi.

valaisin_2

Industrialisen ulkonäön Fuse on siirrettävä ulkovalaisinsarja, jonka pöytä-/riippu- ja lattiavalaisimet ovat galvanoitua terästä. Alken 100 €, www.noortrade.fi.

valaisin_5 Estiluzin Dot-valaisimet on valmistettu kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Sarjassa on 4 erilaista versiota, joista jalkalampun korkeus on 1,7 m. 985 €, www.daresso.fi.
valaisin_1 Shark-ledvalaisimet on Moreenin ulkokäyttöön sopivia, humoristisia valaisimia, joilla luot rantaviivalle tai pihalammen läheisyyteen unohtumattoman näyn. www.tipico.fi.
valaisin_4 Siirreltävä, musta kumijakkara, jossa led-valo on suunnattu alaspäin. Koko kiva ryhmä! Tal robber 30 x 30 x 40 cm. Alkaen 390 €, www.daresso.fi.
valaisin_3

Estiluzin Shadowssa metallisessa ketjussa riippuu polykarbonaattinen varjostin. Hyvin arkkitehtoninen kokonaisuus. 1 260 €, www.daresso.fi.

Lue myös