Tilaa

Terassi Media Oy julkaisee vuosittain kymmeniä Pihan ja Puutarhan sekä Asumisen ja Kodin aihepiiriin kuuluvia kotimaisia, sesonkikohtaisia erikoisjulkaisuja. Monipuolisia, sisällöllisesti ja visuaalisesti korkealaatuisia, ajankohtaisia ja kysyttyjä kuvakirja – ja opastyyppisiä uutuuksia. Kaikki julkaisumme ovat ensijulkaisuja ja myynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä Virossa, paikallisen Lehepunktin suurimmissa jakelupisteissä. Toivottavasti pian voit törmätä kotimaisiin julkaisuihimme muuallakin ulkomailla matkaillessasi, paikalliselle kielelle käännettyinä.

Yhdistimme pyynnöstä (erityisesti yritys- ja yhteisötoimituksiamme -alan suunnittelijat, valmistajat, rakentajat, kaupat, kirjastot, oppilaitokset., jne.- varten) kaikki yllä mainittujen aihepiirien yksittäiset sesonkijulkaisumme kolmeksi tilattavaksi pakettikokonaisuudeksi: KODIN AARTEET (asumisen ja kodin aihepiiri), PUUTARHAN AARTEET (pihan ja puutarhan aihepiiri) sekä edellä mainittujen YHDISTELMÄ. Yksittäisiä tai tiettyjä julkaisujamme ei voi tilata ennakkoon.

KODIN AARTEET-, PUUTARHAN AARTEET- sekä niiden YHDISTELMÄ-paketteihin kulloinkin sisällytetyt erikoisjulkaisut (nimineen ja sisältöineen vaihtelevat kustantajan julkaisupäätösten mukaan) toimitetaan ilmestymisjärjestyksessä. Kahdeksan julkaisua sisältävin laskutusjaksoin.

 

Tiedustelut:

asiakaspalvelu@terassimedia.fi

03 4246 5337

Terassi Media ei peri maksua puhelusta. Hinta määräytyy soittajan operaattorin mukaisesti.

Säästä luontoa!

Tilaa verkkopankissasi elasku – siirrymme veloittamaan paperilaskusta 1.9.2021 lähtien 2,50.