Kotoisa Kieloranta

Teksti Mira Halonen Kuvat Kieloranta

Mielitkö suvun kokoontumispaikaksi tai juhlien järjestämiseksi tilaa, joka tarjoaa mukavuutta ja pientä luksusta vaikka onkin kodinomaisen viehättävä? Tutustu Kielorannan miljööseen Hämeenlinnan kupeessa.

Kielorannan tilat ovat täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Paikassa yhdistyy laadukas puuarkkitehtuuri, harmoninen luonto ja moderni teknologia. Ulkotiloja on käytettävissä runsaasti. Saunoja, porealtaita, terasseja, takkatila, puistoa, nurmikkopihaa, järvenrantaa, kalliorinnettä ja metsää riittää. Tästä kaikesta voi nauttia täysin omassa rauhassa. Muutenkin käytettävissä on yli hehtaarin kokoinen hoidettu piha-alue keskellä suomalaista metsä- ja järvialuetta.

Kielorannan alueella on hyvät puitteet sekä omatoimisiin että ohjattuihin aktiviteetteihin. Järvestä voi nauttia ihan vain maisemaa katsellenkin. Kielorannassa onnistuu siten vaikka rento grillailu kalastusretken ja saunan jälkeen.

Hyvin hoidetut nurmet ja istutusalueet sekä helppokulkuiset reitit talolta toiselle ovat suuri ilo silmälle. Selkeää arkkitehtuuria on pehmennetty kaarevilla poluilla istutusalueiden reunuksilla. Rajauksilla, katteilla ja kasvivalinnoilla on saatu aikaan helppohoitoinen piha. Puurakenteet ja luonnonkivet sointuvat hyvin yhteen tehden ulkotiloista harmoniset.

www.kieloranta.fi

 

Lue myös