Habitare 2013

terassi_habitaressa_3

Toimittanut Mira Halonen

Vuoden sisustustapahtumassa nähtiin runsaasti hyödynnettävän luonnonmateriaaleja. Muotoilussa oltiin edelleen tiellä kohti selkeyttä ja pelkistystä. Suupieliä nostattivat kaiken harmonian keskellä rohkea värien käyttö.

Terassi keräsi pihaihmisiä osastolleen Tulipadan äärelle. Lämpimän tunnelman syysilmaan varmistivat Pölkyn kestopuusta rakennettu ruskean sävyinen lattia ja elegantti Keo Kota. Jackpointin ulkokalusteet kutsuivat istumaan hetkeksi kotaan tai kodikkaasti keinutuoleihin. Haluamme esitellä aina pieniinkin tiloihin sopivia ideoita, joita edustivat tällä kertaa Daresso Valaistuksen valaisimet, Enviren ruukut, VM-Carpetin matot sekä Plantagenin kasvit ja somisteet. Pimenevissä illoissa alammekin jo ideoida huhtikuun Oma Piha 2014 -messuosastoa!

terassi_habitaressaterassi_habitaressa_2

Messupoimintoja

 Uutuuksia ja ihanuuksia messuilta lukijoillemme. Lue lisää Terassi-lehdestä 7/2013!

ulko-ovi

Witka Wood –sisäovet ovat saaneet rinnalleen ulkonäöltään yhteneväiset ulko-ovet sekä ikkunat. Tuotteita saa mustana, harmaana ja valkoisena.

keinutuoli

Perinteiset Eimi-keinutuolit olivat saaneet uusia värejä ja kuvioita Made in Finland -alueen näyttelyyn. Mieleen palaavat kesäiset kiikutteluhetket kuistilla.

takkateline

Everyday Designin sarjapöytä on käännetty hauskasti ylösalaisin, jolloin se toimii telineenä takkapuille.

grilli

Siro ulkogrillauksen uutuus voidaan räätälöidä niin puulle, hiilelle kuin kaasullekin. Groov.

sailytysratkaisut

Homecrafts-tuotteet valmistetaan käsityönä puusta, villasta, pellavasta, puuvillasta ja nahasta. Luonnolliset materiaalit luonnonhelmaan kuten rantasaunaan.

korit_ja_tekstiilit

Kun kahvallinen Retki- ja nimensä mukainen Kuutio-kori nostetaan seinälle Luhdan osaston tapaan, saadaan hauskoja säilytyslokeroita vaikka grillikatokseen.

valokalusteet

Messuilla nähtiin muun muassa Mantran ulkotiloihin sopivia valokalusteita.

valaisimet

Eero Aarnion Hello-valaisin tervehtii ulkona liikkujia iloisesti ikkunalle asetettuna.

sailytyslaatikot

Knitter-Box-sarjan värikkäitä, paperipussista muotonsa saaneita laatikoita saa useassa koossa. Muovisina ne toimivat hyvin myös pikku parvekkeella tavaroiden kauniina säilytyspaikkoina tai suojaruukkuina.

lyhty_ja_harjasetti

Normann Copenhagenin valikoimassa värit piristävät niin somistus- kuin käyttötavaroita. Ihania lahjaideoita!

kori_ja_shaali

kalusteet

Balmuirin kauniit korit ovat myös käytännöllisiä esimerkiksi ulkona tarvittavien huopien säilytykseen. Groov valmistaa käsityönä myös ulkokeittiökalusteita.

saunatekstiilit

Pisa Designin tekstiileillä somistaa joulusaunan juhlavaksi. Kankaat on kudottu kangaspuilla.

Lue myös