Aurinkoa ja omaa rauhaa – keskellä kaupunkia

Toimittanut Mira Halonen Kuvat Melanie Gotschke Materiaalit HI-MACS®, www.himacs.eu

Tämän ylellisen Münchenin keskustassa sijaitsevan kerrostalon katolta voi ihailla henkeäsalpaavia näkymiä yli Baijerin pääkaupungin, naapurimaiden Alpeille asti. Koko terassi on valmistettu HI-MACS®in materiaaleista. Se on ainutlaatuinen lattiasta keittiön kalusteisiin asti.Itse rentoutumisalueella, joka on vain 8 x 8 metriä, U-muotoinen oleskelualue tarjoaa istuimia ja pöytätasoja, mutta myös säilytystilaa.

Vasemmalle puolelle jää tilaan mukautettu keittiöyksikkö. Saumattoman, täysin vedenpitävän 1,5 metrin pituisen kannen alla on kaksi pesuallasta ja säilytystilaa. Kolme ovea kätkevät keittiötarvikkeiden säilytystilan sekä jääkaapin ja pienen astianpesukoneen.

Katon toisella puolella on alue, joka on ihanteellinen kahden ihmisen auringonottoon. Aurinkovuoteiden alla on kiinteä kaluste, jonka kansi voidaan avata ja käyttää tilaa vaikka kylpypyyhkeiden varastoimiseen ja pehmusteiden suojaamiseen huonolta säältä.

Yksi katon kohokohta löytyy vastakkaiselta puolelta; upea suihkulähde. Mosaiikkikuvioitu vesiaihe on 1,2 x 1,2 x 0,35 metriä ja sen keskelle on sijoitettu kiertovesipumppu. Suihkulähteen leveällä reunalla voi istua ja jäähdytellä kuumina aurinkoisina päivinä.

Lue myös